Workshop & Training

Samen op weg naar inspiratie & ontwikkeling

“Nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong…”

Waar individuele begeleiding exclusieve aandacht biedt, kun je in groepsprocessen je voordeel doen met de interactie die ontstaat tussen de deelnemers. Synergie: 1+1=3! Daarnaast worden de programma’s aangeboden op een inspirerende locatie, bij voorkeur met (een) overnachting(en) zodat je ‘er even helemaal af bent’. Om jou toch de juiste en benodigde aandacht te geven zetten wij meerdere trainers/coaches in, afgestemd op de groepsgrootte. Hier vind je ons aanbod op het gebied van groepsprocessen.

Overvloed

Een inspiratieweekend waarin je ontvangen wordt in zachtheid. Je gedragen voelen en achterover leunen. Het programma bezorgt je 2 dagen lang een gevoel van rust en vrijheid en vervult jouw uitgestelde verlangen naar verbinding, inspiratie, ontspanning en samenzijn. Je zegt ‘ja’ tegen jezelf en laat je verrassen. Je geeft je over aan de verrukking en mislukking van het moment. We werken met dat wat er is; niets moet, alles mag…

De levenslijn

een programma van 4 weekenden, 8 dagen, waarin je jezelf verdiept ontwikkelt naar een vrij leven. Vanuit bewustzijn de invloed voelen op alles wat je denkt, voelt en doet. Je wordt hierin geholpen door de opgedane (zelf)kennis begeleid in de praktijk toe te passen. Een half jaar lang leren en manifesteren; een complete en duurzame transformatie!

Wil je direct het permanente gevoel ervaren wat aan het eind van De Levenslijn op je ligt te wachten? Stap dan een weekend van Overvloed in!

Bevlogen leiderschap

In dit 5 maanden, 12 contactmomenten durende programma laten we je stilstaan bij wie je bent als persoon én als professional. Je kijkt naar hoe de mens en de functie zich tot elkaar verhouden. Je maakt in een groot speelveld telkens keuzes vanuit verschillende perspectieven; als professional in relatie tot collega’s, leidinggevenden, klanten, als mens, partner en ouder. Wil je hierin gezien en gehoord worden? Dan moet je eerst het lef hebben jezelf te leiden.