Bevlogen leiderschap

“My awareness opens the door to new paths and possibilities…”

In dit programma leer en ervaar je om:
1 | Architect te zijn van je werk, je leven, je geluk
2 | Te verbinden met jezelf en de ander
3 | Als bevlogen leider te inspireren om het maximale eruit te halen

BEZIELING IN DE ORGANISATIE
In samenwerking met één van onze gewaardeerde partners BluefootFamily bieden wij dit bevlogen, persoonlijk leiderschapstraject aan voor uw organisatie.

Oud genoeg om te weten wie je bent, jong genoeg om door te willen leren.
Als je durft te leiden, hoef je niet te doen alsof je alle antwoorden hebt; je blijft nieuwsgierig en stelt de juiste vragen. Je ziet macht niet als iets om te verzamelen, maar je wilt kennis delen. Je gaat moeilijke gesprekken en situaties niet uit de weg, en je weet dat je kwetsbaar opstellen af en toe nodig is.

In ons programma laten we je stilstaan bij wie je bent als persoon en als professional. Je kijkt naar hoe de mens en de functie zich tot elkaar verhouden. Je maakt in een groot speelveld telkens keuzes vanuit verschillende perspectieven; als professional in relatie tot collega’s, leidinggevenden, klanten, als mens, partner en ouder. Wil je hierin gezien en gehoord worden? Dan moet je eerst het lef hebben jezelf te leiden. 

Wil jij meer moeiteloos werken, minder weerstand ervaren, meer commitment krijgen, durven kiezen en koers houden, een hogere energie en meer geluksgevoel in het werk en je leven? Stap dan uit de waan van de dag, kom inspiratie tanken, sparren met anderen en jezelf verrijken. Pak jouw verantwoordelijkheid voor wat van jou is en doe mee met ons programma.

Wat brengt het de organisatie
Het lerende vermogen is het hoogst haalbare, onderscheidende vermogen van organisaties. Wij geloven dat het onze taak is om de overdosis aan managementtheorieën toepasbaar te maken voor leiders van de toekomst. Theorieën zijn geen blauwdrukken voor de weg naar duurzame wendbaarheid en prestatieverbetering. Dat zijn professionals die de moed hebben om te leiden wel. Zij zijn de leiders van de toekomst, van zichzelf, van goed functionerende teams, van een optimaal presterende organisatie. Dat is precies wat de deelnemers de organisatie in gaan brengen: bewustzijn, verantwoordelijkheid en van daaruit positieve invloed op zichzelf en daarmee anderen…

Voor wie/doelgroep
Professionals, werknemers die niet tevreden zijn met gewoon, mensen die het even kunnen gebruiken om in zichzelf te mógen en willen investeren, de leiders van de toekomst.

Het programma Bevlogen leiders
We komen 5 dagen plenair samen om je stap voor stap persoonlijk te ontwikkelen door (mensen)kennis met je te delen en te laten ervaren, om zo nieuwe persoonlijke inzichten op te doen. Tussentijds ga je aan de slag om deze inzichten te toetsen, verdiepen en/of integreren in jouw dagelijkse leven. Na iedere plenaire dag is er een coachsessie waarin jij met jouw eigen coach terugkijkt en de puntjes op de i zet v.w.b. het behandelde onderwerp.

Werkwijze
Jij bent het programma! Wij werken ervaringsgericht. Dat betekent dat we jou en jouw casuïstiek centraal stellen. Hoe haal je meerwaarde uit je zelfkennis en hoe pas je dat toe in verschillende situaties? Samen vinden we het antwoord dat past op de kernvragen die in jou spelen.

Tijdens onze ontmoetingen brengen we verdieping aan waarbij je ondersteund wordt door aangeboden kennis, intervisie, ervaring, inspiratie, beweging, stilte en (begeleid) zelfonderzoek. Dit doen we in de hele groep, in een coachgroep, in tweetallen en individueel.

Wat brengt het de deelnemer

 • Je draagt op authentieke wijze bij aan het succes van jezelf, het team en de organisatie.
 • Je inspireert collega’s door jezelf te zijn. 
 • Je kiest voor jezelf en bepaalt jouw eigen koers binnen de kaders van de organisatie. 
 • Je maakt bewuste keuzes als mens en professional en ervaart balans. 
 • Je weet wat je wilt en wat niet en geeft dat vorm. 
 • Je neemt bewust de volledige verantwoordelijkheid voor wat van jou is. 
 • Je laat de verantwoordelijkheid van de ander bij de ander.
 • Je oefent invloed uit op een authentieke manier.
 • Je hebt grip op je eigen groei en ontwikkeling.
 • Jouw uitgangspunt in (werk)relaties is gelijkwaardigheid.
 • Je gaat op authentieke wijze om met tegenstellingen, conflicten en andere belangen in het team, de organisatie, je leven.

Goed om te weten
Je wordt begeleid door 2 ervaren senior trainers. Zij hebben ruime ervaring als leider in het bedrijfsleven, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zeker ook pure levenservaring.  Al onze trainers hebben als belangrijke levenshouding: “practice what you preach”.

In het programma is er voldoende ruimte om eigen thema’s te onderzoeken en we vragen nadrukkelijk om jouw inbreng. Voorwaarde is wel dat je bereid bent tot diepgaand zelfonderzoek en reflectie.

Jouw investering
Op aanvraag

Wat kun je verwachten?

 • 1 x 2-daagse en 3 x 1-daagse plenaire training van 09:00 uur tot 18:00 uur
 • 5 x 1,5 uur coaching individueel
 • 1 x afsluitend moment plenair

Praktisch:

 • Min. 8, max. 14 deelnemers. Twee trainers, twee coaches.
 • Locatie: Conferentiehotel Bovendonk, Hofstraat 8, Hoeven.
 • Inclusief lunch, tussendoortjes en drinken. Exclusief evt. overnachting.

Aanmelden en vragen

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. 
Contactgegevens: