Wie zijn wij

Even voorstellen

Samen

“Wij” staat voor de samenwerkingsverbanden die Ondervinden aangaat. Deze samenwerkingsverbanden bewerkstelligen de synergetische en/of holistische invulling van alle diensten die Ondervinden aanbiedt. Specifieke diensten die hieruit voortvloeien zijn elders beschreven. Mensen die Ondervinden als concept vormgeven zijn:

Marco Doornekamp

Als eigenaar van Ondervinden zet ik mijzelf in als doorbraakcoach, trainer, consultant en energetisch geweten. Mijn ruime kennis en ervaring helpen mij om beschikbaar te zijn voor jou, waarbij jouw hulpvraag leidend is. Holding space!

Holding space houdt voor mij in dat er geen tempo is, of een format waarbinnen je dient te ontwikkelen. Alles heeft zijn tijd. Ik heb in mijn eigen ontwikkeling mogen ondervinden dat geduld, ruimte, geborgenheid en verzachting belangrijke elementen zijn om dat wat om aandacht vraagt onder ogen te zien. Ik werk dan ook graag met wat er is in plaats van met wat er zou moeten zijn. Het gewenste resultaat van een interventie is voor mij een logisch gevolg van de stappen die gemaakt worden in het nu…

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een warme, directe manier van verbinden en bewustmaken. Mensen uit mijn omgeving beschrijven mij regelmatig als een harde techneut en zachtgekookt ei in 1. Ik maak graag klein wat te groot lijkt en maak groots wat te klein gehouden wordt. Waarmee kan ik je helpen…?

Fabianne Papen

Ik vind het fijn dat je dit leest, omdat wij veel op elkaar lijken. We proberen allebei een leven te leiden waarin we houden van wie we zijn, met wie we omgaan en wat we doen.

Getekend door de nodige levenslessen uit mijn verleden, was ik ooit een echte vechter, iemand die afstandelijk en koud overkwam, een grote mond had, mezelf overschreeuwde en mijzelf groot maakte. Dat heeft me veel opgeleverd, maar nog veel meer gekost. In de vele jaren dat ik zelf trainingen en coaching volg en geef leerde ik zien dat ik vooral bezig was de warme, liefdevolle, kwetsbare en vrije vrouw te beschermen. Ik was bang voor afwijzing door de ander en had angst het nooit goed te doen. Het is mij, met de inzet van heel veel lef, gelukt een leven te bouwen om van te houden. En dat kun jij ook…ik loop graag naast je mee.

Als geen ander ben ik in staat om met liefdevolle aandacht, eerlijk, confronterend en ‘to the point’ met jou te communiceren. Vanuit een  oprechte en warme betrokkenheid is er balans tussen kracht en liefde. Mijn manier van werken leidt tot heldere inzichten bij jou maar ook bij mezelf. Hoe doe ik dat? Door beschikbaar te zijn voor jou. Ik stel vragen, drink in stilte een kop koffie met je, ik confronteer je en prik door, maak een grapje om het luchtig te houden, sla een arm om je heen…we gaan samen op pad waarbij jij jouw koers bepaalt.