Wat drijft ons

“Je kunt niet weten wie je bent, je kunt het alleen maar zijn…”

Waar wij voor staan
in een hectische wereld die steeds meer van ons vraagt helpen wij de deelnemer van onze programma’s om ieder op zijn of haar eigen manier moeiteloos en vrij te bewegen en leven. Vrij leven klinkt simpel, maar Ondervinden beseft dat dit nog niet zo eenvoudig is als het lijkt. Vanuit ruime ervaring en opleiding nemen we je mee langs een bewezen fijne en goed opgebouwde integrale leerlijn die als rode draad door al onze programma’s loopt.

Welke waarden bewegen ons
Door de jaren heen zijn de volgende waarheden, belangen en uitgangspunten ontstaan als eigenheid binnen Ondervinden:

  • Practise what you preach
  • Zonder moeite geen moeiteloosheid
  • Ken & ben jezelf
  • Ben nieuwsgierig, betrokken & nederig
  • Denk, voel & doe
  • Reduceer gedoe!
  • Inspireer & heb impact

Voor wie

Welke doelgroep heeft onze aandacht?
Ondervinden is er bij voorkeur voor de begeleider, de onderwijzer, de leidinggevende, de verzorgende, de helper die zich in essentie afvraagt:

“…MAAR WIE IS ER DAN VOOR MIJ…?

Die persoon, die zich iedere dag inzet voor een betere versie van de ander. Maar natuurlijk sluiten we niemand uit. Helpen en naar de ander uitreiken is tenslotte een groot menselijk goed, dat iedereen in zich draagt…

Welk beroep beoefend de deelnemer aan onze programma’s?

Een greep uit de beroepen van oud deelnemers:
Financieel analist, maintenance engineer, horeca ondernemer, haptonoom, inkoper, sportinstructeur, ambulant begeleider, lerares, administratief medewerker, onderwijskundige, vastgoedmakelaar, HR adviseur, metaalbewerker, student, grafisch engineer, brandweer commandant, tandarts assistente, Pilates lerares, kraamverzorgende, afdelingsmanager, personal coach, schoonmaakster, directeur, revalidatiearts, grondwerker, fysiotherapeut, HR directeur, onderwijs assistent, leraarsondersteuner, psycholoog, conciërge, sales manager, baliemedewerkster, marketing manager, schoolleider, installatiemonteur, scholier, edelsmid, project manager, verpleegkundige, communicatiemedewerker, GGZ medewerkster, e.a.

Zo je kunt lezen een gemêleerd gezelschap. Geen vereist instapniveau, geen uitzonderingen.

Welk type opdrachtgevers vindt ons?

Een greep uit de opdrachtgevers die onze diensten gebruiken en/of gebruikt hebben:

Ook hier een grote verscheidenheid. De mens staat centraal. Persoonlijke ontwikkeling met bijbehorend bewustzijnsverruiming is altijd van toegevoegde waarde op het bedrijfsresultaat, ongeacht de branche en/of bedrijfsformaat.