Ervaring opleiding Holistisch begeleiden

Een geweldige en inspirerende training waar ruimte is voor diepgang, eigen inbreng en veel oefenen. Door met en van elkaar te leren een super boeiende training, en tussen de trainingsdagen door is er tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Ook voor de ervaren coaches absoluut de moeite waard. Marco voelt perfect aan wat de groep nodig heeft. 

Smaakt naar meer. 
Mario

*

Ik ben erg enthousiast over het programma en de manier waarop Marco deze opleiding aanpakt. Ik heb geleerd hoe ik op drie vlakken (mentaal, fysiek en emotioneel) aan zowel mijn eigen persoonlijke ontwikkeling kan werken als hoe ik op deze drie vlakken kan bijdragen aan de ontwikkeling van anderen. Daarnaast is Marco een mooi voorbeeld van practise what you preach.

Ron

*

Marco weet op een pragmatische en onderbouwde manier uit te leggen hoe het menselijk lichaam in combinatie met het brein werkt en hoe dit uitgelegd kan worden aan de klant. Er is veel ruimte om zelf te oefenen met de gedoceerde stof. Verder is er alle ruimte om vragen te stellen. Ook voor de innerlijke mens is uitermate goed gezorgd!
Bas

*

Ondervinden heeft me enorm geholpen met het ontwikkelen van een groter bewustzijn naar mezelf toe EN om mensen beter bij te staan met hun hulpvragen. Ik handelde altijd vanuit mijn persoonlijke ervaring en intuïtie en voelde dat ik naar ‘meer’ op zoek was. Meer verdieping, meer handvaten. 

Ik kon ook mildheid voor een ander tonen maar worstelde soms nog om dit ook naar mezelf toe te passen. Daardoor hing ik al enige tijd vast in mijn o zo fijne en vertrouwde comfortzone. Ik zat nog met een innerlijke angst en voelde te weinig beweging en persoonlijke groei. Marco gaf mij door dit programma letterlijk een duw in de juiste richting. Ik kreeg langzaam maar zeker het vertrouwen in mezelf dat ik nodig had. Hiervoor ben ik Ondervinden echt dankbaar. 

Ook het holistische principe nl. de samenhang van gedachten, lichaam en emoties is iets waar ik erg in geloof. Waar komen bepaalde gedachten vandaan, luisteren naar je lichaam, voelen wat je voelt in het moment. Door me bewuster te worden van mijn eigen patronen opende ik ook de weg naar innerlijke rust en vrijheid. Ik sta nu nog dichter bij mezelf en dat voelt gewoon supergoed. Ik voel me nog meer in balans en kan van hieruit nog beter anderen bijstaan.

Zeker aan te raden. 5 sterren. 10 out of 10. Just do it. Upwards and onwards. Freedom.
Greet

*

Het programma van Ondervinden heeft mijn coaching vaardigheden ingrijpend verrijkt. Deze uitgebreide training heeft me de vaardigheden gegeven om mensen doeltreffend te begeleiden van een leven vol gedoe naar een moeiteloos bestaan.

De multidisciplinaire aanpak, bestaande uit diepgaande inzichten in mijzelf gecombineerd met praktische tools, onderscheidt dit programma als geen ander. Het heeft niet alleen mijn begrip van coaching verdiept, maar ook mijn vermogen vergroot om mensen te helpen bij een transformatieve reis.

Wat dit programma uniek maakt, is de combinatie van holistische benaderingen, interactieve sessies en mentorbegeleiding en een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde professionals. Het MDP-programma van Ondervinden is een onschatbare bron gebleken voor elke coach die streeft naar effectieve begeleiding op het pad naar een leven in moeiteloosheid
Kim

*