Incompany

Wil je snel, ga alleen. Wil je duurzaam, doe het samen

“Some men see things as they are and say why…? I dream things that never were and say: why not…?”

In deze huidige tijd waarin we steeds individualistischer leven missen we echte verbinding. Ondervinden biedt maatwerk dat uitnodigt om jezelf moeiteloos te zien, te zijn en te blijven. Zonder je anders voor te doen. Vanuit verbinding met jezelf in verbinding met elkaar. Hoe geef je handen en voeten aan wat jou en je team te doen staat? Wat gaat er verloren als jullie je inhouden naar elkaar?

Ondervinden biedt transformerende begeleiding. Voor teams met lef die geen genoegen nemen met ‘gewoon’. Die de behoefte hebben om samen hun potentie te ontdekken en bewust in te zetten. Teams die het samen willen doen. Stevigheid ervaren in hun grootsheid én zachtheid. Vanuit verbinding ontdekken en ervaren.

Moeiteloos jezelf zien, zijn en blijven.
Is er voldoende balans in de organisatie tussen kracht en zachtheid? Doelgerichtheid en speelsheid. Feiten en intuïtie? Is er voldoende ruimte en vertrouwen voor en bij medewerkers om zichzelf echt te laten zien en daarmee gezien te worden?  Persoonlijk, bevlogen leiderschap en het ontdekken van de moeiteloosheid in jezelf gaat hierbij helpen. Het resultaat? Medewerkers die hun plek binnen de organisatie innemen en eigenaarschap tonen. Bewust, verantwoordelijk en vrij.

Wij bieden een eigen manier van ontwikkelen. Met ruimte voor reflectie, intervisie en bewustzijn. Leren over jezelf en leren met elkaar. Ondervinden zorgt voor beweging. Invloed hebben vanuit verbinding met jezelf en de ander(en). 

Bevlogen professionals aan het werk.
Ondervinden biedt in-company training, begeleiding en (team)coaching met oprechte aandacht voor mens en organisatie. Wij bieden een bewezen aanpak in een veilige setting waar alle ruimte is voor zowel kracht als zachtheid.

ONS AANBOD

1 | MAATWERKTRAJECTEN VOOR UW ORGANISATIEVRAAGSTUK 
Oprecht, open en mensgericht. Met aandacht voor wat is (geweest) en wat gaat komen.

2 | TEAMCOACHING VOOR TEAMS IN ONTWIKKELING
Teams in ontwikkeling. Zichtbaar. Open en eerlijk. Samen vertragen om te kunnen versnellen.

3 | TRAINING OP HET GEBIED VAN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP EN BEWUSTZIJN
Programma waarin de leervragen en ontwikkelwensen binnen de organisatie meebewegen op de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

4 | INDIVIDUELE BEGELEIDING VAN MEDEWERKERS
Bijvoorbeeld het voorkomen van uitval, herstel na uitval of als persoonlijk ontwikkeltraject.

Werkwijze
Ondervinden benadert de behoefte die speelt bij de klant altijd vanuit een open, respectvolle houding. Na beluisteren van de uiteenzetting van deze behoefte zal er indien noodzakelijk voorgesteld worden om een interne analyse uit te voeren op het probleem of proces. Niet zelden komt uit het gesprek over de inhoud van de analyse een aangepaste of meer concrete behoefte. Daarna zal Ondervinden een integraal plan van aanpak voorstellen, waarin inhoudorganisatie en mens aan bod komen. 

Mens en organisatie
Ondervinden bewerkstelligt duurzame verandering vanuit intensieve begeleiding op hierboven genoemde drie vlakken. De nadruk ligt op de mens, daar alleen zij de borging van processen kan waarmaken. Dit vraagt begeleiding voor langere periode. Ondervinden gelooft vanuit eigen kennis en ervaring als klant én als consultant niet in korte interventies. Dat zou zonde zijn van de investering…

Externe programma’s
Hoe kun je het maximale uit een medewerker of team halen? Wij geloven in duurzame transformatieprocessen. Dit kan intern, maar bij voorkeur op een externe locatie. Hier kan het dagdagelijkse losgelaten worden en de focus maximaal op de ontwikkeling van het individu of team liggen. Nieuwsgierig?

Jouw investering
Is vanzelfsprekend afhankelijk van behoefte & noodzaak.

Aanmelden en vragen

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. 
Contactgegevens: