Ervaring Bevlogen leiderschap

Ik denk dat een re-branding naar reisbureau op zijn plaats is, want wat was het een reis!

De bestemming mocht je zelf kiezen en zelfs de route of welk vervoersmiddel, stond aan het begin van het traject helemaal vrij.

De reis zelf was er één met grillige contrasten, soms felle zonneschijn, soms wat nevel, maar ook een winterse bui. Alles begeleid met weermannen en vrouwen beter dan Piet Paulusma! Ik heb genoten van alle feedback, soms in mijzelf gevloekt van de inzichten die ook wel eens pijnlijk waren.

De veiligheid tijdens de reis is altijd gewaarborgd door de groepsleiders, dit bood een voedingsbodem voor diepe verbindingen en een blik op de ware personen.

Geen maskers op deze reis! Ik heb mezelf ONT-moet naarmate de reis vorderde en kijk met veel liefde terug op de periode die we samen hebben beleefd.
Maarten

*

Waar te beginnen? We hebben in dit traject zo veel ontdekt, over elkaar en jezelf geleerd, jezelf verrast, emoties gedeeld en met elkaar gelachen en dit alles was heel waardevol.

Het begin van het coaching traject had voor mij al meteen een impact. De tweedaagse course met je collega’s waren intens, maar er was direct een connectie en dit schepte ook meteen een vertrouwensband met elkaar. 

Zo mooi hoe jullie dit gecreëerd hebben door ook ons direct het vertrouwen te geven. De manier waarop de coaches de informatie deelde, de opdrachten uitvoerden maar ons ook lieten nadenken (soms ook confronterend) was voor mij zeer prettig en verrassend. Er gingen in mijn hoofd deurtjes open, die nog nooit bewust openen waren geweest. 

Persoonlijk heb ik veel over mezelf geleerd, als waarom ik ben wie ik ben en waarom ik in verschillende situaties op een bepaalde manier reageer. Door Bevlogen leiderschap heb ik nu meer het vertrouwen in mezelf gekregen en heb nu ook de stap gezet om echt iets te gaan DOEN waar ik het meest gelukkig van wordt. De knoop door te hakken en te accepteren dat fouten maken mag. Dank daarvoor!
Ayse 

*

BL heeft mij weer opnieuw laten inzien waar ik gelukkig van word en ook wat ik nodig heb om dat te behouden. Durf te kiezen door bijvoorbeeld niet altijd de start houding aan te nemen, maar ook eens achterover te leunen en zien wat er gebeurt. Dit brengt nieuwe inzichten en soms ook oplossingen. Dank je wel daarvoor!
Dianne

*

Voelen is het probleem niet, maar wat doe je ermee? Dat weet ik nu én ik kan er nu iets mee.
Mark

*

Ik kan nu iets wat van een ander is bij de ander laten en het loslaten. Je bent niet je gedachten. Binnen het programma heb ik veel veiligheid en vertrouwen ervaren, waardoor iedereen meedeed en door wil gaan hiermee ná het programma. Alles mag in het open midden zo dat heet.
Marie Louise

*

Ik heb geleerd niet tevreden te zijn met iedere oplossing die aangedragen wordt. Ik kijk naar en in mijzelf en kom in actie. We kunnen niet meer terug, het negeren is voorbij!
Filip

*

De training Bevlogen Leiderschap heeft mij geholpen weer dicht bij mezelf te komen. In te zien wat ik nodig heb, maar hoe dat ook mijn omgeving kan dienen. De trainers en coaches zijn zeer kundige en betrokken mensen. Ze weten echt waar ze het over hebben, weten liefdevol te confronteren en je blik te verruimen.

Zelden baal ik echt om een trainingsdag te moeten missen, maar in dit geval was dat wel zo. En ook daar was een fijne oplossing voor. 

En als mijn omgeving naar de training vraagt, is het moeilijk dit onder worden te brengen. Je moet erbij zijn, het meemaken, het “ondervinden”
Manon

*

Als je jezelf durft aan te kijken, wilt leren van je verleden en vrijer naar de toekomst wilt kijken, is dit een absolute aanrader!

Alle facetten zijn gepasseerd en mijn rugzak is gevuld, door de ongelooflijke kennis en kunde van de trainers en coaches.

Niks moet en neem mee wat er voor jou uit te halen valt. Een prettige insteek om nieuwe inzichten toe te mogen passen.
Maaike

*

Het programma Bevlogen leiderschap was een rollercoaster aan emoties en confrontaties. Door deze training, de theorieën en ervaren trainer/coaches heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen en positief kunnen veranderen. 

Ik ben bewuster geworden in mijn handelen en hoe het in mijn lichaam werkt. Ik heb leren voelen en mijn rust teruggevonden.
Laura

*

Ik vond het programma erg bijzonder. Een training die je echt uit je comfortzone haalt, mits je daarvoor open staat. Ik heb er veel aan gehad en zou het van harte aanbevelen aan mensen die zichzelf willen ontwikkelen. 

Het geeft inzicht op persoonlijkheid, drive, ambities, krachten en valkuilen. Je leert regie nemen over je eigen leven, kunt doelen opstellen én deze behalen!
Kübra

*

Geen standaard training of coachingsprogramma waar je modellen, theorieën etc. bespreekt. Je gaat echt de diepte in vanaf dag 1. Dit zorgt ervoor dat je al snel met de spreekwoordelijke billen bloot mag. De trainers/coaches zijn vakmensen en weten op een simplistische manier pittige informatie over te brengen en zorgen ervoor dat je nieuwe inzichten in je dagelijkse leven gaat herkennen.

Door de coachingsgesprekken ga je nog meer de diepte in, wat soms moeilijk is, maar zeker nodig om stappen te zetten. Deze training is een cadeautje, een echte aanrader!
Dorien

*

Wat een reis heb ik mogen beleven met Ondervinden. Door hen ben ik echt gaan ondervinden, gaan lopen, bewegen en heeft het me verder op mijn pad gebracht. Veel oprechte, eerlijke en open aandacht voor jezelf. Dit is voor mij de eyeopener geweest en heeft het mijn diepere lagen blootgelegd. 

Ik kijk ernaar uit om verder te reizen en met nieuwe bagage in mijn rugzak mijn pad verder te bewandelen.
Anouk

*

In het begin van de training verzette ik mijzelf tegen alles. Weer iets anders om aan mezelf te werken… Iets wat ik al zo vaak gedaan had. 

Door de kennis en het enthousiasme van de trainer/coaches werd ik toch wel nieuwsgierig. Daardoor zette ik mijzelf wel open en stelde ik mij kwetsbaar op. Ze raken je precies op de juiste momenten en laten je weer meer naar jezelf komen. 

Je mag alles en moet niks. Alles is oké. Dat neemt de druk weg en kom je dichter bij jezelf. Het was een heftig proces, maar het heeft me wel geholpen om weer te gaan lopen.
Janneke

*

Ik vond Bevlogen leiderschap een moeilijk proces. Je komt diep bij jezelf, waarin je jezelf moet gaan aankijken. Dit hoef je niet alleen te doen. 

Dit doe je met behulp van coaches. Ze maken tijd voor je als dat nodig is en begeleiden je op een fijne manier. Buiten dat het een lastig proces was, ben ik wel blij dat ik het gedaan heb. Ik heb er namelijk veel van geleerd, waar ik nu in mijn dagelijks leven nog veel aan heb. 
Debbie

*

Ik heb dit programma ervaren als een “verschrikkelijk” interessante training. Ik dacht dat het over mijn werk zou gaan, maar het ging allemaal over mijzelf. 

De manier waarop de coaches je begeleiden en jouw inzichten geven in je gedrag is heel bijzonder. Er is een goede afwisseling tussen theorie en praktijkopdrachten. Dankjewel!
Sherida

*