Ervaring Levenslijn/Inspiratieweekend

Dank jullie wel voor dit inspiratieweekend. Bijzonder weer mee te maken hoe je jezelf vast kunt zetten. Het voelde als een APK-tje voor mezelf. Ben mezelf tegengekomen maar dat voelt aan het einde van het weekend weer prima.

Alleen starten om 9.00 uur met inloop om 8.30 uur is best vroeg. En op zondag was 17.00 uur einde voor mij prima geweest.

Keep up the good work.
Peggy

*

Wat moet ik nog zeggen over het inspiratieweekend. Warm, liefdevol, veilig, organisch zijn een aantal termen die bij me opkomen. Je ruikt in één weekend aan wat, wie, hoe je denkt, hoe je om je heen kijkt en ervaart dat alles er al is. Daardoor kun je leven in vrijheid. En dát is een geweldig gevoel.
Pieter

*

Deze 2-daagse training heeft gezorgd voor ‘verwondering’ bij mezelf. Verwondering die me heeft laten inzien dat ik tevreden en in balans ben met wat er is! Ik stap af van de ‘trein’ en sta stil bij mijn eigen successen, groot of klein waardoor ik geniet van mezelf als mens in het ‘zijn’.
Leonie

*

Jullie hebben een prachtige workshop gemaakt, die mij heeft gegeven wat je erin beloofd: ‘Overvloed’. Wat ik vooral heel fijn heb gevonden is de ongedwongenheid. Geen regels en structuren waardoor ik gewoon mezelf kon zijn.

Naast hele mooie ervaringsgerichte oefeningen die mij mooie blijvende herinneringen hebben gegeven, heb ik ook letterlijk mijn ‘swing’ mogen ervaren. Ik weet nu vanuit ongedwongenheid wat ik de wereld heb te geven. Dit is niet iets waar ik nog heel veel voor moet doen, dit is er al.

Dank jullie wel voor jullie beschikbaarheid en vooral ook jullie eigenheid, kwetsbaarheid en openheid. Een prachtige identiteit waar ik me graag bij aansluit/bij thuis voel!
Ron

*

 • Liefdevol confronterend
 • Ruimte voor eigen inbreng
 • Twee mooie coaches met een diepere kennis van het bestaan!
 • Dank je wel dat ik er echt mocht zijn!

Ilona

*

Bedankt voor het ontzettend mooie weekend. Ik heb in deze twee dagen veel nieuwe inzichten opgedaan en ben echt tot mijn kern gekomen. De zaterdag had ik nog niet helemaal mijn flow gevonden. Nu snap ik de zin ‘het is nog geen zondag’. Het kwartje viel daarna pas, wat een bevrijdend gevoel! Heerlijk!
Marre

*

Goed: Goede manier van visueel maken van jezelf. Mooie oefeningen in werken met delen. Jullie vullen elkaar goed aan in inzichten en werken als een team, voelen behoeftes goed aan en zorgen voor voldoende ruimte en pauzes.

Kan beter: meer lichaamswerk bijv. dag 1 en dag 2 mixen. De 2e dag is iets te lang. Omschrijving training vond ik minder matchen met de ervaring (lees het lijkt in de omschrijving luchtiger terwijl het programma voor mij mooier en intenser is geweest). Dank voor de inzichten!
Liana

*

Informatie in de e-mail komt ‘losser’ over dan het programma zelf. Er zit veel zelfreflectie in. Dat is niet erg, maar kost in eerste instantie energie. Je voelt je dus niet ‘herboren’ na het weekend. Dat komt (denk ik) later pas.

Het voelde voor mij als ‘soort van’ professionele begeleiding, terwijl voor mij echt een ongedwongen ontspannen setting nodig was. Het kostte mij dus ook moeite om hierop te schakelen.

Blijkbaar had ik toch meer verwachtingen dan ik dacht. Wellicht de informatie in de mail/op de website hierop aanpassen.
Mirella

*

 • Verrassend
 • Verbindend
 • Passie
 • Compassie
 • Werken aan jezelf
 • Een dikke aanrader: DOEN!!
 • De trainers halen het beste uit iedereen.

Annelies