Ervaring persoonlijke ontwikkeling

Het moeilijkste was om Marco te bellen en om hulp te vragen. Ik ben opgevoed zonder te leren omgaan met, en uiten van gevoelens en emoties. Door de fijne gesprekken heb ik emoties leren herkennen en handvatten gekregen om ermee om te gaan. Na 8 sessies ben ik emotioneel vrijer dan ik had durven dromen. Ik voel me een compleet ander mens. Wat is het fijn om te voelen en herkennen wat er in mijn lichaam gebeurt, en daar op te kunnen vertrouwen.
Marco, bedankt!!!
Patrick

*

Een warm welkom. Met humor en confrontatie erachter gekomen waar mijn uitdagingen zitten en hoe ik daar mee om kan gaan. De sessies met Marco zetten mij dagelijks aan het denken en waren goede eyeopeners om de weg naar een mooie toekomst in te slaan.

Rob

*

Omdat ik regelmatig het gevoel had dat de grenzen die ik aangaf overschreden werden, en ik het heel belangrijk vond om te voldoen aan de verwachting die (ik dacht dat) anderen van me hadden, liep ik soms tegen extreme emoties aan en werd het tijd daaraan te werken.
Na een kennismakingsgesprek ben ik gestart met het transformatieprogramma.

Gedurende zes prettige bijeenkomsten ben ik op zoek gegaan naar een manier om daar beter mee om te kunnen gaan.
Door de theoretische onderbouwing heb ik geleerd waardoor mijn emotie getriggerd wordt, maar vooral hoe ik dat tijdig kan herkennen. Met als resultaat dat ik me er nu bewust van ben en weet dat ik een keuze heb om te bepalen hoe ik er mee om wil gaan.

De sessies waren voor mij een heel goede basis om steeds meer in “vrijheid“ te leven!
Claudia

*

Wow, bijzonder; mij, ik!

Wat was dit een ontzettend gaaf traject! Het was echt niet altijd leuk. Sommige sessies zijn ontzettend confronterend en intensief en je krijgt soms letterlijk een spiegel voorgehouden. Samen met Marco bewandelde ik onbekende paden om zo de “glazen plaat” op te tillen waardoor ik mijzelf beter leerde uiten. Baby stapjes zijn ook stapjes. Door dit traject heb ik weer meer energie. Ook durf en kan ik beter voor mijzelf kiezen. Ik ben dankbaar en blij dat ik die paden heb mogen bewandelen en kijk met een energieke, zonnige blik naar de toekomst.
Dankjewel Marco, dankjewel mijzelf!
Anne-Marie

*

Ervaring energetische balans

Ik ervaar de behandelingen als erg fijn. Na een behandeling voel ik mij zoveel beter. De sfeer tijdens de behandeling is warm, vanuit oprechte aandacht. Het brengt me elke keer weer meer liefde voor mijzelf, diepe ontspanning, kracht en energie. Tijdens de behandeling voel ik de energie door heel mijn lichaam. Erg bijzonder dit mee te mogen maken. Elke behandeling is ook weer anders, alsof de energie weet wat je nodig hebt, zonder er zelf iets voor te hoeven doen. Voor mij niet meer weg te denken; ik stap elke 3 maanden een keertje in en vervolgens met een brede glimlach weer naar buiten.
Klein Bietje

*