Persoonlijke ontwikkeling

Holistisch, individueel en persoonlijk

“Whatever you fight and resist, persists”

Wanneer jij toe bent aan een volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling en je wilt hierin graag 1:1 begeleid worden, dan kan dat! Afhankelijk van de behoefte stemmen wij samen een persoonlijk traject af. Dit kan werken aan een specifieke kwestie zijn, of algemene verdieping van dat wat jij al weet, voelt en doet.

Onderstaand een aantal mogelijkheden:

Refresh-sessie

Jij bent al in aanraking geweest met Ondervinden en hebt behoefte aan een kort opfrismoment van alle theorie die voorbijgekomen is tijdens het transformatie programma. Misschien omdat je een kleine terugval ervaart, of omdat je het voor jezelf weer even “scherp” wilt hebben. In een coachsessie van 2,5 uur kijk je terug op dat wat was en vooruit naar wat (nodig) is. 

Veerkrachtig leven

Speelt er vandaag iets in jouw leven waar je iedere keer in vastloopt en waarin je hulp kunt gebruiken? Stap in dit korte traject van 4 coachsessies waarin je gericht gaat werken aan wat jou bezighoudt. Een conflict op het werk, gedoe thuis of een innerlijke twist?  In 4 sessies van 1,5 uur ontrafel je de bron en vind je de oplossing voor de onbalans! Corona-moe? Stap in!

Ambitieplan

Je wil vol energie een nieuwe fase in je bedrijf, je werk of in je persoonlijk leven vormgeven? Een moment nemen om bewust te kiezen voor jouw focus en merkt hierbij dat je het lastig vindt om te kiezen voor de juiste richting & actie? Gerichte manifestatie van jouw ambities beginnen met een goed ontwikkelplan! Jouw vraagstuk start met een goed basis. In twee gesprekken van 2 uur onderzoeken we wat nodig is om jouw doelstellingen te bereiken en welk mogelijk vervolgtraject daarbij aansluit.  

Transformatieprogramma

Loop je vast in het dagelijks leven? Ondervind je gedoe met je omgeving; je grenzen worden telkens overschreden, je kunt alles niet meer overzien of merkt bijvoorbeeld dat je gemakkelijk beïnvloed wordt door wat een ander van je denkt? In 8 sessies van gemiddeld 2 uur ga je aan de slag op mentaal, fysiek en emotioneel niveau en word jij je bewust van jouw diepste patronen die je beletten om vrij te leven. En je vindt jouw authentieke bron terug! Je ontwikkelt duurzaam door zelfonderzoek én krijgt handvatten waar je wat aan hebt. 

Ambassadeursdeal

Heb jij een transformatieprogramma bij ons gevolgd en ken jij iemand die je dit ook gunt? Profiteer dan van een voordeel wanneer deze persoon via jou gaat deelnemen. Dit kan korting voor de persoon zijn op de programmaprijs, maar ook korting voor jou op 1 van de boven genoemde kortlopende processen! Bring It On!

Behoefte niet duidelijk?

Heb je een behoefte of speelt er iets maar je vindt het nog moeilijk om onder woorden te brengen? Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend jouw coachvraag duidelijk te krijgen.