Persoonlijke ontwikkeling

Zorgvuldig samen reizen

“The reasons we can’t sleep at night are usually the same reasons we don’t truly live during the day…”

Minder twijfelen aan jezelf, kunnen en mogen accepteren wie jij bent, als individu, als geheel. Na het volgen van een programma bij Ondervinden ben je zacht en krachtig tegelijk. Je krijgt inzicht in je eigen structuren zodat jij jezelf nooit meer in de steek hoeft te laten. Én we leren je ook dát en hoe je mag leunen & ontvangen om beschikbaar te kunnen blijven. Privé en als professional.

Dat wat jou stuurt, wat jou raakt. Ben jij nieuwsgierig, wil je leren, jezelf voelen, ervaren? Heb jij het gevoel dat een belangrijk deel van jou nog ongezien is en om aandacht vraagt? Hou je jezelf (onbewust) nog in? Ben je regelmatig overprikkeld of heb je de neiging om alles naar je toe te trekken? Of voel je gewoon dat je bij Ondervinden aan het juiste adres bent voor een nieuwe stap in jouw leven… Je bent welkom! Ook als je niet weet waarom.

Ben jij op zoek naar iemand die jou richting geeft? Een tijdje met jou meeloopt? Wij zijn graag beschikbaar. We doen het samen. Holistisch, met alles wat bij jou hoort. Samen kijken we wat jij nodig hebt.

Wij zien jou zoals je bent. 
Een uniek mens zijn, met al je moois en al je uitdagingen. Daar dragen wij aan bij. Samen kijken we wat jij nodig hebt en wat je nu nog tegenhoudt.

De coaches bij Ondervinden
De coaches van Ondervinden zijn zelfbewust door reflectie en bieden een goede balans tussen voelen, denken en doen. Je mag rekenen op een gezonde dosis zelfkennis én zelfspot. Een uitdaging of een liefdevolle confrontatie gaan ze zeker niet uit de weg. Jouw vraag staat altijd centraal en we werken met dat wat geraakt wil worden.

Over Kim: rebels, charismatisch, pragmatisch, zachtaardig, een gezelligheidsmens, ondeugend. Locatie: Midden-Nederland, Hoeven en Tiel

Over Sarah: avontuurlijk, losbol en bloedserieus ineen, speels, nieuwsgierig, integer. Locatie: Zuid-Nederland en Noord-België. Hoeven en Genk

Over Hannelore: Intelligent, kalm, sportief, behulpzaam, harmonieus. Locatie: Zuidwest-Nederland. Goes en Hoeven

Over Marco: een harde techneut en zachtgekookt ei ineen. Oprecht, direct, maakt klein wat te groot is, maakt groots wat klein gehouden wordt. Locatie: Zuidwest-Nederland. Goes en Hoeven

Jouw investering
In overleg. Afhankelijk van behoefte en noodzaak.

Wat kun je verwachten?
Vooraf afgesproken aantal coachsessies waar 2,5 uur per keer voor gereserveerd wordt.

Data
Wekelijks/twee wekelijks in overleg, doorlooptijd onbekend.

Locaties waar Ondervinden coachsessies houdt

ZEELAND

Praktijk Ondervinden
Parallelweg 10
4462 AL Goes

BRABANT

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

GELDERLAND

Praktijk Tiel
Groenlandstraatje 31 
4001 HK Tiel

Aanmelden en vragen
Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. 

Contactgegevens:

Een vrijblijvend intakegesprek is altijd gratis! Bel of mail ons voor meer informatie!

Ambassadeursdeal
Heb jij een transformatieprogramma bij ons gevolgd en ken jij iemand die je dit ook gunt? Profiteer dan van een voordeel wanneer deze persoon via jou gaat deelnemen. Dit kan korting voor de persoon zijn op de programmaprijs, of een gratis coachsessie voor jezelf!