Wat deelnemers ervaren hebben

Zicht op herstel

Holistisch coachen, onwetend en zonder aan de voorkant op onderzoek te gaan ben ik het programma na een eerste kennismakingssessie ingestapt. De reis waarin ik ben meegenomen zou ik iedereen willen toewensen. Ik heb Marco ervaren als een fijne, warme man die op een respectvolle wijze je meeneemt in een prachtig proces.

Ralph

*

Zicht op herstel

Al heel wat onderzocht en zoals altijd wat sceptisch aan het begin. Maar soms moet je de moed vinden om te kiezen wat goed voor je is, omdat overleven uiteindelijk overgaat in mentaal, fysiek en emotioneel doodgaan… Na het volgen van het programma durf ik nu te zeggen dat ik weer leef en van het leven geniet. Het voelt als een nieuw begin.

Sissy

*

Persoonlijke ontwikkeling

Omdat ik regelmatig het gevoel had dat de grenzen die ik aangaf overschreden werden, en ik het heel belangrijk vond om te voldoen aan de verwachting die (ik dacht dat) anderen van me hadden, liep ik soms tegen extreme emoties aan en werd het tijd daaraan te werken.
Na een kennismakingsgesprek ben ik gestart met het transformatieprogramma.

Gedurende zes prettige bijeenkomsten ben ik op zoek gegaan naar een manier om daar beter mee om te kunnen gaan.


Door de theoretische onderbouwing heb ik geleerd waardoor mijn emotie getriggerd wordt, maar vooral hoe ik dat tijdig kan herkennen. Met als resultaat dat ik me er nu bewust van ben en weet dat ik een keuze heb om te bepalen hoe ik er mee om wil gaan.

De sessies waren voor mij een heel goede basis om steeds meer in “vrijheid“ te leven!

Claudia

*

Zicht op herstel

Acht intensieve weken, maar oh zo waardevol. Het leren kijken naar mijzelf en beseffen dat ik de enige persoon ben die de regie over mijzelf heeft. wat een verrijking! Marco, dank voor de intensieve uren, altijd goede informatie, maar ook heldere en soms pittige feedback, met altijd als doel mij er beter van te laten worden. En zie, ik sta! thanks!

Hannie

*