Samenwerking

Gebruik maken van elkaars kwaliteiten en eigenheid: 1+1 =3

“Wil je iets snel doen, doe het alleen, wil je iets goed doen, doe het samen”

Ondervinden gelooft in synergie. Het voeren van een bepaalde naam of benadrukken van een specifieke werkwijze is voor Ondervinden ondergeschikt aan het bieden van een bijdrage aan de ontwikkeling van een persoon of bedrijf. Ondervinden werkt o.a. voor en samen met onderstaande organisaties & initiatieven:

Marco is als doorbraakcoach en trainer actief bij deze bruisende organisatie. Dé specialist als het gaat om preventie en/of herstel van Burn-out. Een mooie club mensen, een prachtige werkwijze.

Marco is als Trainer/coach actief bij deze bevlogen organisatie. Een kundig, enthousiast, warm en gelijkwaardig team, gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties en teams naar een next level.

.

Fabianne is als coach actief binnen deze gigant op het gebied van meerdaagse persoonlijke ontwikkeltrainingen. Marco is beschikbaar als consultant bij transformatieprocessen binnen bedrijven en teams.

Joris en Marco zijn met dit programma beschikbaar voor (groepen) jongeren die worstelen met de dynamiek van social media. Uitgangspunt van de workshop zijn 4 vragen die helpen bepalen of er balans is qua hoeveelheid en soort online activiteiten.