Extras

Het maximale uit jezelf halen door slim te combineren

“No one notices when the strong one is tired of being strong…”
Extra verdieping individueel

Wil jij tijdens de Levenslijn of Bevlogen leiderschap meer verdieping? dat kan! Maak dit vooraf kenbaar in het aanmeldformulier onder: ‘opmerkingen’. Wij begeleiden jou dan in lijn met het programma bij jouw persoonlijke uitdagingen. Zo breng je jezelf, je organisatie en de wereld om je heen verder.

mocht de behoefte in extra coaching tijdens of zelfs tot een half jaar ná het programma ontstaan kan dat ook. Vernoemd financieel voordeel zal dan eveneens gelden. Aanvragen is beginnen!

Wat is het financieel voordeel? Het aanbod betreft 4 gesprekken á 2 uur voor €480! dit is een reductie van bijna 50%!

Natuurlijk is het altijd, op ieder moment mogelijk om jezelf persoonlijk te laten begeleiden. Kijk voor de mogelijkheden op:

Voor organisaties

Zoek je een programma waarmee (een deel van) jouw organisatie groeit in haar authentieke leiderschap, dan maken we graag een programma op maat op. Samen stellen we een inspirerend programma samen dat aansluit bij de behoefte die er leeft in het team en/of de organisatie. Vanzelfsprekend wordt het programma verzorgd door authentieke trainers die zelf de nodige werk- en levenservaring hebben en zelf menig persoonlijk ontwikkelingsprogramma hebben doorlopen. Heb je interesse, neem dan gerust contact op via de (link contactformulier) we nemen graag de moeite voor een persoonlijk gesprek!

Combi-voordeel

Denk je erover na om een inspiratieweekend te combineren met 1 van de twee andere programma’s? schrijf dan nu in en geniet van 10% korting op de totale programmaprijs!