Wat deelnemers ervaren hebben

Onderstaande teksten zijn ongefilterde reacties van deelnemers op de vraag om kort te beschrijven hoe ze onze werkwijze, de inhoud van het programma en de begeleider(s) ervaren hebben. De namen zijn echt, óf er wordt een synoniem gebruikt indien de deelnemer dit wenst.

Inspiratieweekend Overvloed

Dank jullie wel voor dit inspiratieweekend. Bijzonder weer mee te maken hoe je jezelf vast kunt zetten. Het voelde als een APK-tje voor mezelf. Ben mezelf tegen gekomen maar dat voelt aan het einde van het weekend weer prima. Alleen starten om 9.00 uur met inloop om 8.30 uur is best vroeg. En op zondag was 17.00 uur einde voor mij prima geweest. Keep up the good work.

Peggy

*

Inspiratieweekend Overvloed

Wat moet ik nog zeggen over het inspiratieweekend. Warm, liefdevol, veilig, organisch zijn een aantal termen die bij me opkomen. Je ruikt in één weekend aan wat, wie, hoe je denkt, hoe je om je heen kijkt en ervaart dat alles er al is. Daardoor kun je leven in vrijheid. En dát is een geweldig gevoel.

Pieter

*

Inspiratieweekend Overvloed

Deze 2-daagse training heeft gezorgd voor ‘verwondering’ bij mezelf. Verwondering die me heeft laten inzien dat ik tevreden en in balans ben met wat er is!

Ik stap af van de ‘trein’ en sta stil bij mijn eigen successen, groot of klein waardoor ik geniet van mezelf als mens in het ‘zijn’.

Leonie

*

Inspiratieweekend Overvloed

Jullie hebben een prachtige workshop gemaakt, die mij heeft gegeven wat je erin beloofd: ‘Overvloed’. Wat ik vooral heel fijn heb gevonden is de ongedwongenheid. Geen regels en structuren waardoor ik gewoon mezelf kon zijn.

Naast hele mooie ervaringsgerichte oefeningen die mij mooie blijvende herinneringen hebben gegeven, heb ik ook letterlijk mijn ‘swing’ mogen ervaren. Ik weet nu vanuit ongedwongenheid wat ik de wereld heb te geven. Dit is niet iets waar ik nog heel veel voor moet doen, dit is er al.

Dank jullie wel voor jullie beschikbaarheid en vooral ook jullie eigenheid, kwetsbaarheid en openheid. Een prachtige identiteit waar ik me graag bij aansluit/bij thuis voel!

Tips: 

laat de levenslijn los tijdens de workshop. Bij specifieke processen is het achterin de zaal niet zo goed te verstaan. Extra boxen of dichter bij elkaar.

Liefs

Ron

*

Inspiratieweekend Overvloed

Liefdevol confronterend. Ruimte voor eigen inbreng. Twee mooie coaches met een diepere kennis van het bestaan! Dank je wel dat ik er echt mocht zijn!

Ilona

*

Inspiratieweekend Overvloed

Bedankt voor het ontzettend mooie weekend. Ik heb in deze twee dagen veel nieuwe inzichten opgedaan en ben echt tot mijn kern gekomen. De zaterdag had ik nog niet helemaal mijn flow gevonden. Nu snap ik de zin ‘het is nog geen zondag’. Het kwartje viel daarna pas, wat een bevrijdend gevoel! Heerlijk!

Liefs

Marre

*

Inspiratieweekend Overvloed

Goed: Goede manier van visueel maken van jezelf. Mooie oefeningen in werken met delen. Jullie vullen elkaar goed aan in inzichten en werken als een team, voelen behoeftes goed aan en zorgen voor voldoende ruimte en pauzes.

Kan beter: meer lichaamswerk bijv. dag 1 en dag 2 mixen. De 2e dag is iets te lang. Omschrijving training vond ik minder matchen met de ervaring (lees het lijkt in de omschrijving luchtiger terwijl het programma voor mij mooier en intenser is geweest).

Dank voor de inzichten!

Liana

*

Inspiratieweekend Overvloed

Informatie in de e-mail komt ‘losser’ over dan het programma zelf. Er zit veel zelfreflectie in. Dat is niet erg, maar kost in eerste instantie energie. Je voelt je dus niet ‘herboren’ na het weekend. Dat komt (denk ik) later pas.

Het voelde voor mij als ‘soort van’ professionele begeleiding, terwijl voor mij echt een ongedwongen ontspannen setting nodig was. Het kostte mij dus ook moeite om hierop te schakelen.

Blijkbaar had ik toch meer verwachtingen dan ik dacht. Wellicht de informatie in de mail/op de website hierop aanpassen.

Groet

Mirella

*

Inspiratieweekend Overvloed

Verrassend. Verbindend. Passie. Compassie. Werken aan jezelf. Een dikke aanrader: DOEN!!. Fabianne en Marco halen het beste uit iedereen.

Annelies

*

Inspiratieweekend Overvloed

Een prachtige ervaring waarbij aan de hand van 5 hoofdthema’s je zijn wordt uitgediept. Zonder regels want alles kan en niets moet. Veilig, liefdevol en op een organische manier onder begeleiding van twee fantastische begeleiders. Bewust geen coaches want ze zijn veel meer dan dat. Echt een aanrader als je dichter bij jezelf wil komen!

Pieter

*

Inspiratieweekend Overvloed

Een vertrouwde omgeving met mooie mensen, een leuk programma en leuke sfeer. Iedereen ging zomaar open en dat gaf een mooie dynamiek. Ik heb prachtige bloemen gezien, gevoed door de energie van dit weekend.

Bert

*

Inspiratieweekend Overvloed

Doe mij ieder jaar zo’n inspiratieweekend! Wat ben ik blij dat ik mij dit weekend cadeau heb gedaan. En mij niet heb laten leiden door angst (en het dus niet te doen). Door mijn angst in de ogen te kijken, heb ik ervaren dat voelen niet eng is, niet erg is en veel ruimte en rust geeft.

Het weekend is mooi opgebouwd waardoor ik, veilig en warm, de stappen kon maken die ik heb gemaakt. De thema’s passen heel logisch en gevoelsmatig achter elkaar.

De opdrachten waren leuk/mooi/fijn/spannend. Er was ruimte voor humor, er was oog voor wie het zwaar had en alles mocht, niets moest (en we begonnen meestal op tijd ). Ik vond het waardevol, ben heel blij dat ik het heb gedaan/ervaren/gevoeld. Graag tot volgend jaar. Liefs,

Hetty

*

Inspiratieweekend Overvloed

Een mooie reis waar in vertrouwen en geborgenheid veel aanwezig was. Waar niets moet en alles mag. Een lach, een traan, rust en dynamiek. Dank voor de inspirerende dagen.

Silvia

*

Inspiratieweekend Overvloed

Wat heb ik genoten van dit weekend. Mooie mensen mogen ontmoeten en ervaringen mogen delen. Niets moet, alles mag. Een weekend op zoek naar jezelf. Coaches Marco en Fabianne nemen je mee op reis aan de hand van 5 thema’s: verbinding, balans, ontspanning, inspiratie en eigenliefde. Ieder op hun eigen manier, maar ze vullen elkaar fantastisch aan. Beiden stralen ze rust en warmte uit en vanaf het begin van het weekend voelt het vertrouwd.

Liefs en dikke knuffel

Esther

*

Inspiratieweekend Overvloed

Een reis in en vanuit Overvloed naar je zelf. Waarbij je laagdrempelig en ontspannen mag ervaren wat het is om bij jezelf te komen en wat jij in overvloed jezelf en anderen te geven hebt. Hierbij ruimte vanuit Marco en Fabianne waarbij ze toch heel dichtbij zijn.

Bedankt voor alles!

Hannelore

*

Inspiratieweekend Overvloed

Ik heb deze 2 dagen ervaren als zeer confronterend met mijzelf. Echt weer bij mijn gevoel gekomen. Fijne gesprekken gehad met andere deelnemers. Er is nog een lange weg voor mij te gaan. Na in het begin ‘de kat uit de boom te kijken’ kwam ik er dieper in. (H)erkenning bij anderen. Confrontatie aangaan (waar ik erg veel moeite mee heb).

Wil wel aangeven dat het volgen van degene die sprak bij momenten moeilijk te verstaan was. Mogelijk met microfoon werken in de toekomst.

Paul

*

Inspiratieweekend Overvloed

Waarom of wanneer dit weekend gaan doen?

Als je het fijn vindt om jouw gevoel van eenzaamheid te verminderen

Als je het fijn vindt om gedachten te ontwikkelen die voor je werken

Als je jouw (gevoels)leven een boost wilt geven

Als je nieuwsgierig bent

Als je wilt leren meebewegen met het ritme van het leven

Als controle en andere energielekken je ongelukkig maken

Waarom zou je niet voor je eigen geluk kiezen? Ik heb in ieder geval genoten!

Inge

*

inspiratieweekend Overvloed

Allereerst mijn complimenten voor de ontspannen, open en vertrouwde omgeving die jullie op jullie eigen wijze snel samen met de deelnemers hebben gecreëerd. De behandelde thema’s: verbinding, balans, ontspanning, inspiratie en eigenliefde zitten als mooie opbouw in het programma. Het credo: niks moet, alles mag haalt veel spanning uit de lucht en is geen loze kreet.


Dat je jezelf kan en mag zijn tijdens het weekend is bijzonder prettig en zorgt voor een fijne ervaring. Ondanks de Corona beperkingen is er zowel door jullie als door de deelnemers goed rekening mee gehouden (alle benodigde voorzieningen waren er). 


De locatie is erg inspiratievol, en als enige punt ter verbetering; nu de kok nog.


Met liefde-en passievolle groet,

Wil

*