Wat deelnemers ervaren hebben

Inspiratieweekend Overvloed

Een prachtige ervaring waarbij aan de hand van 5 hoofdthema’s je zijn wordt uitgediept. Zonder regels want alles kan en niets moet. Veilig, liefdevol en op een organische manier onder begeleiding van twee fantastische begeleiders. Bewust geen coaches want ze zijn veel meer dan dat. Echt een aanrader als je dichter bij jezelf wil komen!

Pieter

*

Inspiratieweekend Overvloed

Een vertrouwde omgeving met mooie mensen, een leuk programma en leuke sfeer. Iedereen ging zomaar open en dat gaf een mooie dynamiek. Ik heb prachtige bloemen gezien, gevoed door de energie van dit weekend.

Bert

*

Inspiratieweekend Overvloed

Doe mij ieder jaar zo’n inspiratieweekend! Wat ben ik blij dat ik mij dit weekend cadeau heb gedaan. En mij niet heb laten leiden door angst (en het dus niet te doen). Door mijn angst in de ogen te kijken, heb ik ervaren dat voelen niet eng is, niet erg is en veel ruimte en rust geeft.

Het weekend is mooi opgebouwd waardoor ik, veilig en warm, de stappen kon maken die ik heb gemaakt. De thema’s passen heel logisch en gevoelsmatig achter elkaar.

De opdrachten waren leuk/mooi/fijn/spannend. Er was ruimte voor humor, er was oog voor wie het zwaar had en alles mocht, niets moest (en we begonnen meestal op tijd ). Ik vond het waardevol, ben heel blij dat ik het heb gedaan/ervaren/gevoeld. Graag tot volgend jaar. Liefs,

Hetty

*

Inspiratieweekend Overvloed

Een mooie reis waar in vertrouwen en geborgenheid veel aanwezig was. Waar niets moet en alles mag. Een lach, een traan, rust en dynamiek. Dank voor de inspirerende dagen.

Silvia

*

Inspiratieweekend Overvloed

Wat heb ik genoten van dit weekend. Mooie mensen mogen ontmoeten en ervaringen mogen delen. Niets moet, alles mag. Een weekend op zoek naar jezelf. Coaches Marco en Fabianne nemen je mee op reis aan de hand van 5 thema’s: verbinding, balans, ontspanning, inspiratie en eigenliefde. Ieder op hun eigen manier, maar ze vullen elkaar fantastisch aan. Beiden stralen ze rust en warmte uit en vanaf het begin van het weekend voelt het vertrouwd.

Liefs en dikke knuffel

Esther

*

Inspiratieweekend Overvloed

Een reis in en vanuit Overvloed naar je zelf. Waarbij je laagdrempelig en ontspannen mag ervaren wat het is om bij jezelf te komen en wat jij in overvloed jezelf en anderen te geven hebt. Hierbij ruimte vanuit Marco en Fabianne waarbij ze toch heel dichtbij zijn.

Bedankt voor alles!

Hannelore

*

Inspiratieweekend Overvloed

Ik heb deze 2 dagen ervaren als zeer confronterend met mijzelf. Echt weer bij mijn gevoel gekomen. Fijne gesprekken gehad met andere deelnemers. Er is nog een lange weg voor mij te gaan. Na in het begin ‘de kat uit de boom te kijken’ kwam ik er dieper in. (H)erkenning bij anderen. Confrontatie aangaan (waar ik erg veel moeite mee heb).

Wil wel aangeven dat het volgen van degene die sprak bij momenten moeilijk te verstaan was. Mogelijk met microfoon werken in de toekomst.

Paul

*

Inspiratieweekend Overvloed

Waarom of wanneer dit weekend gaan doen?

Als je het fijn vindt om jouw gevoel van eenzaamheid te verminderen

Als je het fijn vindt om gedachten te ontwikkelen die voor je werken

Als je jouw (gevoels)leven een boost wilt geven

Als je nieuwsgierig bent

Als je wilt leren meebewegen met het ritme van het leven

Als controle en andere energielekken je ongelukkig maken

Waarom zou je niet voor je eigen geluk kiezen? Ik heb in ieder geval genoten!

Inge

*

inspiratieweekend Overvloed

Allereerst mijn complimenten voor de ontspannen, open en vertrouwde omgeving die jullie op jullie eigen wijze snel samen met de deelnemers hebben gecreëerd. De behandelde thema’s: verbinding, balans, ontspanning, inspiratie en eigenliefde zitten als mooie opbouw in het programma. Het credo: niks moet, alles mag haalt veel spanning uit de lucht en is geen loze kreet.


Dat je jezelf kan en mag zijn tijdens het weekend is bijzonder prettig en zorgt voor een fijne ervaring. Ondanks de Corona beperkingen is er zowel door jullie als door de deelnemers goed rekening mee gehouden (alle benodigde voorzieningen waren er). 


De locatie is erg inspiratievol, en als enige punt ter verbetering; nu de kok nog.


Met liefde-en passievolle groet,

Wil

*