Voor wie

Voor wie beschikbaar

Doelgroep

persoonlijke ontwikkeling

Ondervinden is beschikbaar voor die persoon die (h)erkent dat het “zo” niet langer kan en/of (weer) eigenaar wil zijn van het eigen leven! De aanleiding om voor onze expertise te kiezen is divers; je piekert veel, hebt een conflict op het werk, hebt overmatige zorgen, de liefdesrelatie loopt niet, hebt concentratieproblemen, huilt om niets, hebt vage klachten, slaapt slecht, enz.

Klanten van Ondervinden kiezen bewust voor onze integrale aanpak. Zij willen niet alleen begrijpen, maar ook voelen en weten wat te doen! Je krijgt geen antwoord op de vragen die in jou spelen, maar de vraag verliest simpelweg haar relevantie! Innerlijke rust

Benodigd instapniveau

Geen! het gaat niet om intellect of mate van persoonlijk ontwikkeld zijn. We gaan op reis met wat zich in dat moment in jou aandient. De ervaren diepte en bijbehorende manifestatie tijdens en na het programma bepaal je zelf! Het vraagt enkel lef om de eerste stap te nemen.

organisatie ontwikkeling

Ondervinden is beschikbaar voor leidinggevenden en directies van organisaties die het lef hebben om diep in de eigen organisatie begeleid te worden om het beste uit de mens en organisatie/afdeling te halen. Dit inhoudelijk, organisatorisch en op het gebied van cultuur & gedrag.

Klanten van Ondervinden kiezen bewust voor onze integrale aanpak. Ze hebben behoefte aan een duurzame verandering. Wij bieden geen oplossing voor een probleem, problemen worden voortaan voorkomen! Stabiliteit en resultaat…

Soort probleem

Maakt niet uit! Voor alles is een oplossing! En mocht Ondervinden niet de juiste partij zijn voor vervulling van de behoefte die speelt, zijn wij de eerste die dit aangeven! Wij verwijzen dan indien gewenst graag vrijblijvend door naar een beter passende partij binnen ons netwerk.