Inspiratieweekend Overvloed

Een weekend lang inspiratie voor altijd

“In verbinding met mijn kern, mijn intuïtie en mijn creativiteit laad ik op en kom thuis… bij mijzelf…”

Herken je dit onvervulde verlangen…? Het trekt aan je als een stevige magneet waartegen je nauwelijks weerstand kunt bieden. Wat doe jij? Laat jij je leiden door dit verlangen of neemt je hoofd het over en zijn er allerlei excuses? Hoe dan ook; een uitgesteld verlangen zal met regelmaat terugkeren in je bewustzijn zolang je er geen aandacht aan besteed.

In dit inspiratieweekend nemen we je mee in een wereld van overvloed! Twee dagen lang dompel jij jezelf onder in een flow die je via verbinding en balans naar ontspanning, inspiratie en uiteindelijk eigenliefde brengt.

Je wordt ontvangen in zachtheid en maakt kennis met de kracht van overgave, loslaten, je gedragen voelen en achteroverleunen. Dat vraagt om een gevoel van veiligheid en vertrouwen in jezelf en de ander.

Kan dat allemaal…? ja dat kan!

Het programma kenmerkt zich door het afwisselen van je zintuigen door stilte, muziek, lachen, bewegen, praten, enz. Door middel van ervaringsgerichte oefeningen mag jij jezelf en de ander ondervinden. Soms is de sfeer ingekeerd en intens, soms uitgelaten, los en zelfs uitbundig. Er is verder voldoende ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen en tot rust te komen.

Aan het eind van het weekend heb jij het gevoel weer in verbinding met jezelf te zijn, in balans, pure ontspanning, geïnspireerd en vol van eigenliefde. Een blijvende herinnering…

Wat is er voor nodig om dit te mogen ondervinden? Actie! Schrijf je nu in, land in onze beschikbare gastvrijheid en je bent direct in goede handen.

Praktische informatie

Datum: Najaar 2022, datum volgt snel.

Duur: 1 weekend, 5 dagdelen

Programmakosten:  €230,50 exclusief 1 van 2 onderstaande arrangementen

-Arrangement inclusief overnachting o.b.v. 1 persoonskamer: €244,50*

Arrangement betekent kosten inclusief locatie, eten en drinken. Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief BTW.

Maximaal aantal deelnemer: 20 personen