De Levenslijn

Diep, duurzaam & echt

“We vinden het allemaal spannend om te erkennen dat we in werkelijkheid vrij zijn”

Jouw levenslijn bestaat uit een aaneenschakeling van gebeurtenissen en interacties vanaf het moment dat je geboren bent tot aan de dag van vandaag. Je hebt geen invloed meer op jouw verleden, maar het heeft jou, samen met je karakter, wel gevormd tot wie je nu bent. We weten niet hoe jouw levenslijn er in de toekomst uit ziet. Deze wordt echter mede bepaald door de keuzes die je vandaag, in het nu, maakt. 

Om vrij te kiezen voor wat voor jou belangrijk is, is een hoge mate van zelfbewustzijn nodig. Alleen wanneer je je bewust bent van jouw gedachten, gevoelens en gedrag, ben je in staat om de kortste en meest betrouwbare route naar jouw gevoel van vrijheid te realiseren. Zelfbewustzijn is het haakje waarmee je jezelf zekert aan jouw life-line

Vanuit het vertrouwen dat ontstaat geef je jouw manier van leven nu en in de toekomst vorm. Hoe je dit zo effectief mogelijk doet, leer je in ons Levenslijn-programma. Een programma waarin we je actief begeleiden en je uitdagen de nieuw opgedane inzichten direct in te zetten in het dagelijkse leven. Met een intieme, diverse groep mensen gaan we 1 dag per 2 weken aan de slag. We gaan dus niet alleen praten over, maar vooral ook doen! 

Een pittige maar zinvolle investering, in een tijd waar je mentaal, fysiek en emotioneel uitgedaagd wordt om jezelf te zijn en bij jezelf te blijven. Dit programma levert je het gewenste bewustzijn op van waaruit je vrij beweegt en handelt in jouw dynamische leven ! We zeggen niet dat het gemakkelijk wordt, maar wel:

“Spannend, duurzaam, liefdevol, interessant, intensief, verbindend, verdiepend, vrij en actie!”

Wil je meer weten over de inhoud en/of de startdatum van het programma?

Schrijf je eenvoudig online in voor het programma en/of meld je aan voor de informatieavond van dinsdag 8 september 2021 via onderstaande knoppen!