De Levenslijn

Diep, duurzaam & echt

“We vinden het allemaal spannend om te erkennen dat we in werkelijkheid vrij zijn”
Context

De wereld is in beweging. Er gebeurt van alles, veranderingen zijn groot en het tempo is hoog. Dit brengt onzekerheden met zich mee en roept mogelijk lastig te beantwoorden vragen op. Zoals het was kan het niet meer, dat is wel duidelijk. Maar hoe kan het wel? Wat is jouw lonkend perspectief?

Jouw wereld

Hoe krijg je meer grip op jouw situatie? Hoe laat je jouw wereld op een prettige manier effectief aansluiten bij de huidige dynamiek? Wij geloven dat dit alleen lukt wanneer jij je bewust bent van jouw keuzes en de bijbehorende consequenties en acties. Maar wat geloof jij…?

Jouw perspectief

Zet eventuele onzekerheid, verwarring of onmacht om in bewustzijn en liefde voor jezelf en onderzoek wat jouw waarheid is. Leef bewust en voel je vrij te kiezen en te handelen op een manier die voor jou goed voelt, je blij maakt en klopt met jouw wereldbeeld. 

Hoe? Start met het Levenslijn programma! Een programma waarin je door zelfonderzoek leert hoe jij in verbinding staat met de samenleving, met jouw directe omgeving en vooral met jezelf. Word je bewust van wat jou drijft in deze verbindingen en weghoudt bij authentieke keuzes die je eigenlijk wilt maken. Leer hoe jij hier de regie over (terug)neemt en vrij en moedig handelt. Wie wil dat nou niet…?!

Voor wie

De levenslijn is voor mensen die het gevoel van vrijheid willen (gaan) ervaren, bewust willen kiezen en op basis daarvan in actie komen. Laat jij je nu te vaak leiden door je gedachten of anderen en blijft actie uit? Verval jij gemakkelijk in oude (ineffectieve) patronen? Of wil jij als coachend professional nog beter beschikbaar zijn voor jouw klanten? De levenslijn daagt je hierin op alle gebieden uit.

Opbouw programma

Het programma neemt je in 4 maanden, 8 dagen mee op een intensieve en waardevolle reis, op weg naar vrijheid. We komen op een prachtige locatie samen met maximaal 20 inspirerende mensen. Tussen de ontmoetingen door ga je aan de slag om opgedane inzichten te toetsen, verdiepen en integreren in jouw dagelijkse leven. Tijdens het hele programma word je begeleid door twee ervaren trainers.

Uitgangspunten programma

Binnen de levenslijn werken we vanuit 10 basisprincipes. Deze dienen tijdens de reis als houvast om succesvol om te gaan met praktische en/of lastige vraagstukken. Dit geeft je het noodzakelijke vertrouwen om je individueel te ontwikkelen in het groter geheel.

Hoe we gaan samenwerken

Juist in deze tijd is het superfijn om in een intieme, veilige en diverse groep jouw eigen levenslijn te doorlopen, waarin je samen van globaal naar specifiek antwoord vindt op kernvragen die in jou spelen. We kijken daarbij naar jouw verleden naar het heden en naar jouw toekomst.

Beoogd resultaat

Je bent je bewust, voelt je verantwoordelijk en handelt vanuit authenticiteit, waarbij jij jezelf vrij voelt om te kiezen en te handelen naar wat in dat moment het beste bij jou past. Dit onafhankelijk van de persoon, situatie of omgeving.

Praktische informatie

Programmaweekenden staan hieronder opgenomen. Locatie, eten & drinken, lesmateriaal en overnachtingen tijdens weekenden zijn inbegrepen.

Kosten

€2.995,- excl. BTW*

*indien jouw organisatie of jij vanuit jouw eigen bedrijf betaald kan desgewenst een BTW-factuur verstuurd worden.

Aanmelden/informatie vragen

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan je graag te woord. Samen bespreken we dan ons programma in relatie tot jouw wensen, behoeftes en verlangens. Je kunt je direct en gemakkelijk inschrijven via de website voor het programma en/of voor de informatieavond! 

Contactgegevens

Website:                               www.ondervinden.nl          

E-mail:                                   info@ondervinden.nl

Tel:     Fabianne:                  06 300 498 85 

            Marco:                        06 526 917 21            

Direct inschrijven

Data 

informatieavond: dinsdag 8 september 2021 aanvang 19:30 uur

1e weekend:

Zaterdag 25 september 09:00 uur tot 21:00 uur

Zondag 26 september 09:30 uur tot 18:00 uur

2e weekend:

Vrijdag 22 oktober 09:00 uur tot 21:00 uur

Zaterdag 23 oktober 09:30 uur tot 18:00 uur

3e weekend:

Vrijdag 19 november 09:00 uur tot 21:00 uur

Zaterdag 20 november 09:30 uur tot 18:00 uur

4e weekend:

Zaterdag 18 december 09:00 uur tot 21:00 uur

Zondag 19 december 09:30 uur tot 18:00 uur