Ontstaan

Hoe is Ondervinden ontstaan

Persoonlijk

Mijn naam is Marco Doornekamp, oprichter van Ondervinden. De ontdekkingstocht in mijn eigen innerlijke wereld en ervaring als trainer/coach binnen een grote diversiteit aan werkvelden maken mij iedere dag opnieuw duidelijk wat mij te doen staat: “Beschikbaar zijn vanuit onvoorwaardelijkheid”. Ondervinden is geboren…

Nagenoeg al het werk wat in de afgelopen 25 jaar voorbij gekomen is heb ik met plezier en volle inzet uitgevoerd. Van techniek, tot management, tot persoonlijke ontwikkeling, tot bedrijfsadvies. twee uitgangspunten zijn hierin voor mij leidend geweest: we doen het samen en realiseren het gewenste resultaat. De naam Ondervinden geeft mijn eigen voorkeurstijl van leren aan en hoe ik mens en organisatie graag laat ontwikkelen: door het te ervaren en voelen vanuit actie!

Samenwerking

Alles is er al! Ondervinden participeert dan ook graag in een samenwerkingsverband waarbij elkaars krachten synergetisch gebruikt worden, met behoud van eigenheid. Mensen ontwikkelen Ondervinden en Ondervinden ontwikkelt mensen. Voorbeelden van betrokken mensen & organisaties zijn:  OriginateCornectieUnderdogsmindInspire&resultPure4UStachaccount-ability, pt2getthere e.a. Allemaal beschikbaar, op een eigen manier, binnen een eigen werkveld.

Daarnaast werkt Ondervinden actief samen met of voor de organisaties Unlimited People, Bluefootfamily, en Corinor.  Dit als trainer, coach & consultant. Persoonlijk en zakelijk.

Kennis & ervaring

Ondervinden ontwikkelt zich al meer dan 10 jaar op het gebied van coaching, consulting en training. Deze kennis wordt gecombineerd ingezet met levenservaring. Dit laatste maakt dat er vanuit begrip en inzicht verbinding gemaakt wordt met de behoefte en de oplossing van/voor de klant.