Voor wie

Voor wie beschikbaar

Stress

Wanneer je iemand vraagt hoe het met hem of haar gaat, is nagenoeg altijd het antwoord: “druk“. Wanneer je deze persoon vervolgens vraagt of hij/zij stress ervaart is het antwoord maar al te vaak: “niet echt“. Dit komt doordat het woord “stress” uit gewoonte gekoppeld wordt aan (te) druk zijn met werk.

Ondervinden ziet stress als een ervaren verschil tussen waar een persoon staat in zijn leven, en waar hij of zij zou willen staan. Dit gevoel uit zich in weerstand; bewust, of onbewust. Zichtbaar, of sluimerend op de achtergrond. Maar altijd met verlies van (levens)energie. Als dit chronisch is en te veel wordt komt Ondervinden in beeld…

Doelgroep

persoonlijk

Ondervinden is beschikbaar voor die persoon die (h)erkent dat het “zo” niet langer kan en eigenaar wil worden van zijn of haar leven! De aanleiding om zover te komen is divers; je piekert veel, hebt een conflict op het werk, maakt je overmatig zorgen, de liefdesrelatie loopt niet, hebt concentratieproblemen, huilt om niets, hebt vage klachten, slaapt slecht, enz.

Klanten van Ondervinden kiezen bewust voor onze integrale aanpak. Zij willen niet alleen begrijpen, maar ook voelen en weten wat te doen! je krijgt geen antwoord op de vragen die in je spelen, maar de vraag verliest simpelweg haar relevantie! Innerlijke rust…

Benodigd instapniveau

Geen! het gaat niet om intellect of mate van persoonlijk ontwikkelt zijn. We gaan op reis met wat zich in dat moment aandient. De ervaren diepte en bijbehorende manifestatie tijdens en na het programma bepaal je zelf! Het vraagt enkel lef om de eerste stap te maken, en wat jij dacht dat voor jou de waarheid was te betwijfelen.

organisatie

Ondervinden is beschikbaar voor leidinggevenden en directies van organisaties die het lef hebben om diep in de eigen organisatie begeleid te worden om het beste uit de mens en organisatie/afdeling te halen. Dit inhoudelijk, organisatorisch en op het gebied van cultuur & gedrag.

Klanten van Ondervinden kiezen bewust voor onze integrale aanpak. Ze hebben behoefte aan een duurzame verandering. Er komt geen oplossing voor een probleem, problemen worden voortaan voorkomen! Stabiliteit en resultaat…

Soort probleem

Maakt niet uit! Voor alles is een oplossing! En mocht Ondervinden niet de juiste partij zijn voor vervulling van de behoefte zijn wij de eerste die dit aangeven! Wat ook wel voorkomt is dat wij u dan graag vrijblijvend verwijzen naar een beter passende partij binnen ons netwerk.